Om oss

Unda Städ är ett familjeägt företag med hjärtat på rätt ställe. Vårt mål är att göra din vardag enklare genom att finnas där för dig när du behöver det som mest. Vi brinner för städning och har tillsammans med våra kompetenta och erfarna städproffs byggt Unda Städ från grunden. Vi älskar att hjälpa våra kunder med det som ofta tar upp allt för mycket tid i vardagen, städningen. Hos oss beställer du just precis det; städning av alla dess former, enkelt och tryggt. För det är ju det som är så bra, genom att anlita oss frigör du mer tid till det du tycker om. För vår del är det familjelivet som står högst på listan när vi får mer fritid men för dig kanske det är något helt annat? Oavsett så finns vi här för dig för dig när du behöver oss.

Våra städtjänster

Vi erbjuder mängder av tjänster när det kommer till städning. Allt du kan tänkas behöva för alla tillfällen. Det som är så bra med att beställa städhjälp från oss är dessutom att vi är flexibla. Är det någonting du saknar? Låt oss veta det, vi vill alltid göra vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Hemstädning

Släpp ångesten och stressen på att fixa det perfekta hemmet. Låt proffs göra det!

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstäd med garanti så kunden istället kan fokusera på sitt nya hem.

Fönsterputs

Hos oss kan du boka fönsterputs för enskilda tillfällen, tillägg eller abonnemang.

Storstädning

Städning som får din bostad att kännas som helt ny, vilket brukar vara uppskattat.

Kontorsstädning

Vår kontorsstädning gör vi med samma noggrannhet och fokus som hemma.

Byggstädning

Under en renovering hittar byggdamm in i minsta lilla springa. Vi hjälper er städa!

Vi finns i hela Bohuslän

Unda Städ har sitt säte i Uddevalla och det är också härifrån våra städexperter utgår ifrån när de besöker ditt hem eller kontor. För oss är våra kunders önskan högsta prioritet och vi nöjer oss aldrig innan du är 100% nöjd. Vi önskar såklart vi hade kunnat hjälpa alla i Sverige att få mer tid över till roligheter men än så länge nöjer vi oss med att finnas på plats för våra kunder i närområdet. Från Kungälv upp till Strömstad.

Vi finns här för dig. Boka din städning idag.

Tjänst
5-stjärnig service
Ingen bindningstid
Nöjd kundgaranti