Kontorsstädning

Inte ska väl någon behöva komma till kontoret och mötas av smutsiga bordsytor eller hängande växter? Det tycker i alla fall inte vi på Unda Städ. Vi hjälper dig och dina medarbetare att göra kontoret till en trivsam plats genom att ta oss an era kontorsutrymmen, kök, verkstadsytor eller toaletter och få dem skinande rena. Vi kan till och med ta hand om dina växter. “Din mor jobbar inte här”- skylten kommer helt klart lysa med sin frånvaro, det är en sak som är säker!

390 kr/h exkl. moms.

Kom igång med kontorsstäd

På jobbet kan det vara skönt att lägga alla måsten kring städning bakom sig och fokusera fullt ut på arbetet. Prova på kontorsstädning med oss, vi är helt säkra på att du och dina medarbetare kommer få en skönare känsla på kontoret. Dessutom är det enkelt att komma igång med er kontorsstädning genom att följa våra tre enkla steg!

Välj städtjänst

Välj den städtjänst du är intresserad av som privatperson eller företag.

Boka gratis besök

På ett kostnadsfritt företagsbesök går vi tillsammans igenom just ert behov.

Städningen utförs

Städare är plats för att göra det rent och fint hos er. Garanti ingår alltid!

Vad ingår i kontorsstädningen?

Du kanske inte kommer tro det är sant, men allt ni önskar ingår. Så enkelt är det. Vi sätter tillsammans med ert företag upp en gemensam plan där vi går igenom de områden ni vill ha städat, och sedan håller vi såklart oss till det. Ni behöver inte vara rädda för att säga vad ni vill ha hjälp med; oavsett om det är enkel kontorsstädning, storstädning, trappstädning, golvvård, eller fylla på förbrukningsmaterial.

Vi har trots allt städat många kontor och vet därför vad som brukar bli uppskattat av våra kunder. Därför kommer vi gärna med rekommendationer till er, men det viktigaste är helt klart att ni blir nöjda och inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Frågor och svar

När man skall anlita en städfirma för kontorsstädning så kan det finnas många frågor som man vill ha svar på innan uppdraget påbörjas.

Vad kostar en kontorsstädning?

Hur bestämmer vi vad ni ska hjälpa till med?

Hur ofta kommer ni och städar vårt kontor?

Måste man binda upp sig i ett abonnemang?

Vad händer om vi som företag är missnöjda med någonting?

Vi finns här för dig.
Boka din städning idag.

Tjänst
5-stjärnig service
Ingen bindningstid
Nöjd kundgaranti